Therapie in Zwolle

Je hoeft het niet zelf uit te pluizen

Veel mensen gaan zelf op onderzoek uit. Het is ook lastig, je hebt een aantal klachten die helemaal niet makkelijk te beschrijven zijn en wanneer is nu het moment om hulp in te schakelen?

Je moet het jezelf daarin niet te moeilijk maken, vind ik. Dat je bijvoorbeeld op deze website aan het kijken bent is eigenlijk al reden genoeg. Je hebt het misschien niet in de gaten, maar je hebt eigenlijk de belangrijkste stap op weg naar je beter voelen al gezet.

Persoonlijke motivatie

Één van de belangrijkste onderdelen van de therapie in Zwolle is jouw motivatie. Je zult in de behandeling merken dat wij daar, vooral in het begin, veel aandacht aan besteden. Naast ruimte voor je verhaal en de klachten die je hebt, willen we van je weten waar je naartoe wilt.

Jij bepaalt dus waar we naartoe gaan.

Jij bent alles

Het voelt nu misschien niet zo, maar jij hebt alles in huis om jouw situatie te boven te komen. Centraal in ons werk staan jouw talenten, je kwaliteiten en je kracht. Die aandacht voor je talenten en kwaliteiten is de ruggengraat van de therapie. In mijn ogen is het ook de enige manier om ervoor te zorgen dat je ook na behandeling vooruit kunt.

We zijn goed bekend met heel veel verschillende methoden en technieken. Welke ingezet worden hangt helemaal af van jou, van waar je naartoe wilt, wie je bent en wat bij je past.

Therapie in Zwolle is concreet en realistisch en heeft in de regel prachtig resultaat voor de cliënten. Aan het eind van de rit is de klacht verholpen, of je hebt geleerd haar in je leven op te nemen. Je hebt jezelf hervonden – op eigen kracht.

Psycholoog Zwolle – verschillende klachten en therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij Psycholoog Zwolle. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over Therapie in Zwolle, of over ons als therapeut? Bel of mail Psycholoog Zwolle voor een afspraak.