Stress en burnout behandeling met therapie bij Psycholoog Zwolle

Op is op

Gelukkig zijn we geen batterij, met precies genoeg energie voor elke dag. En als onze energie op is, is het op. Nee, bij ons zit het net weer even wat anders. Als jouw batterij op is, kun je doorgaan. Gelukkig maar, want soms is het gewoon even nodig.

Daar schuilt ook het gevaar. Want als je dat kunt, kun je het de volgende dag ook. En als je het een tijdje kan, denkt iedereen dat je het altijd kunt en doen ze er nog een schepje bovenop.

Voor je het weet is jouw batterij écht op. Maar dan ook écht. En dan kun je je niet meer ‘even opladen’.

Hoe voorkom je een burnout?

Door niet alsmaar door te jakkeren. Vraag is dan natuurlijk: wanneer ben je aan het jakkeren? De wereld gaat steeds sneller, om je baan te behouden zul je er moeten zijn voor je baas, je gezin heeft aandacht nodig, vrienden. En kom op, iedereen doet dat toch?

Dat is natuurlijk niet waar. Je kunt jouw leven niet meten naar hoe druk een ander het heeft. Waarschijnlijk heb je jezelf al tientallen malen afgevraagd of je geen burn out hebt voordat je er een hebt. Maar je hebt niet goed genoeg geluisterd. Je voorkomt een burnout door goed naar jezelf te luisteren.

Gelukkig goed te behandelen bij Psycholoog Zwolle

Veel mensen krijgen een keer in hun carrière een burnout. De beroepspraktijk heeft er veel aandacht aan besteed en we kunnen een burnout goed behandelen bij Psycholoog Zwolle. We herstellen je energieke gevoel, we werken aan hoe je goed en gericht kunt ontspannen, hoe je je energie over een dag verdeelt en hoe je kunt geven, maar ook nemen.

Online therapie

Burnout kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo. Interesse? Klik dan even door naar: therapie online.

Herkenbaar?

Bel of mail Psycholoog Zwolle voor een afspraak voor stress en burnout therapie.