Relatietherapie Zwolle

Het mooiste en het moeilijkste

Een relatie hebben is het mooiste en moeilijkste dat er is. Op de mooiste momenten vervult de relatie en die ander je hele leven en geeft betekenis aan wie je bent en waarom je hier bent. Een leven gedeeld, samen, maatjes, vrienden en minnaars, vader en moeder. En dan. Ineens…

De eenzaamheid is erger met zijn twee

Misschien is dit uit gewoonte, of voor jullie kinderen. Maar misschien ook omdat je je kunt herinneren hoe het was. Wat jullie allemaal van plan waren. Hoe jullie liefde vroeger was. En je weet dat het het waard is. Alleen, niet zoals het op dit moment gaat. Maar er samen over praten loopt steeds uit op ruzie.

In stilte stellen jullie dezelfde vraag: hoe is het zo ver gekomen?

Relatietherapeuten Zwolle: Ik kan je niet helpen met relatietherapie maar mijn collega’s van Psyned wel. Bekijk mijn collega’s op Psyned.nl.

Je bent het waard, je geliefde ook

En jullie liefde ook. Want je kunt het je nog herinneren dat het anders was. Jullie liefde was toch niet zomaar iets, en nu nog niet, want je bent hier. Dus je wilt het er niet bij laten zitten. Je wilt het veranderen. Alleen hoe?

Werk samen met Relatietherapeut Zwolle

Doe het niet alleen. Niet alleen omdat jullie in cirkeltjes draaien. Niet alleen omdat jullie soms een scheidsrechter nodig hebben. Een relatietherapeut kan deze patronen helpen doorbreken, zodat jullie weer kunnen praten, open staan voor elkaars gevoelens, emoties, wensen. Zodat jullie weer kunnen groeien, samen.

Het kan behoorlijk schrikken zijn

Als geliefden denk je dat je elkaar door en door kent; je kunt de ander lezen als een open boek. Niets is minder waar. In reguliere therapie kom je er achter dat er nog een boel te leren valt over jezelf, in relatietherapie geldt dat dubbel. Er komen onherroepelijk zaken naar boven waar jij, of je partner van schrikt.

Relatietherapie is wat dat betreft echt een herontdekking van jezelf, de ander én jullie samen.

Soms is uit elkaar gaan beter

Soms moet je er een punt achter zetten. Ook dat is een proces dat aandacht en liefde verdient. Zeker als er kinderen zijn, maar sowieso: jullie hebben het leven intens gedeeld. Die tijd samen verdient een respectvolle afsluiting op alle gebieden. Samen met een relatietherapeut kunnen jullie daarvoor zorgen.

Vragen over Relatietherapie Zwolle?

Kijk dan even op het gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! In dit forum kun je anoniem en gratis al je vragen stellen aan ervaren relatietherapeuten uit het hele land.

Samen naar een oplossing zoeken

Heb je nog vragen of wil je weten of jouw hulpvraag kan worden ingevuld met relatietherapie in Zwolle? Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in naar Relatietherapeut Zwolle.